disclaimer

Alle inhoud op drieduizend.be is auteursrechtelijk beschermd en behoort toe aan de redactie van drieduizend. Foto's, teksten, logo's of iconen mogen onder geen beding overgenomen worden zonder de expliciete toestemming hiervoor. Misbruik wordt vervolgd.

Drieduizend publiceert foto's op haar website drieduizend.be. De auteur wordt bij iedere foto vermeld en diens naam wordt gelinkt aan zijn of haar fotowebsite, indien hij/zij hierover beschikt. Drieduizend publiceert geen foto's met watermerk of copyright zichtbaar verwerkt in de afbeelding.

De redactie van drieduizend kiest bij publicatie vrij uit de ingezonden werken. Zij is op geen enkele manier verplicht bepaalde foto's van bepaalde personen te publiceren en eigent zich het recht toe bepaalde foto's voor publicatie te weren. De redactie is geen democratisch orgaan en pretendeert ook niet dit te zijn.

Wanneer iemand een foto naar drieduizend zendt, geeft hij of zij daarmee ook aan de redactie van drieduizend impliciet de toestemming om deze foto te publiceren op haar website drieduizend.be. Hetzelfde geldt wanneer een foto wordt getagd met drieduizend of er een expliciete link naar drieduizend bij staat.

De auteur van een gepubliceerde foto behoudt alle auteursrechten voor iedere foto die hij of zij inzendt of die op drieduizend.be gepubliceerd wordt. Drieduizend gebruikt deze foto enkel voor publicatie op haar website drieduizend.be en de afgeleiden daarvan. (feed, badge, widget,...) Zij mag deze foto's niet verkopen of zonder toestemming van de auteur aan derden een gebruiksrecht verlenen.

Onder geen enkele voorwaarde zal drieduizend enige vorm van vergoeding betalen voor het publiceren van een foto op drieduizend.be. De auteur kan ook geen enkele bijkomende voorwaarde voor publicatie afdwingen.

Het is in geen geval toegelaten om zonder toelating een of meerdere foto's die door drieduizend gehost worden te herpubliceren. Indien de auteur de toestemming geeft om foto's te herpubliceren, mag u deze niet rechtstreeks vanaf de webserver van drieduizend publiceren. Drieduizend geeft geen enkele garantie over de periode waarbinnen een foto op drieduizend.be zal worden gehost en te bezichtigen is.

Drieduizend gaat er steeds van uit dat alle afgebeelde en geportretteerde personen hun toestemming hebben gegeven voor de publicatie van hun beeld op het internet en op drieduizend.be. Indien er over deze toestemming discussie ontstaat, ligt de volledige aansprakelijkheid bij de auteur en kan drieduizend in geen geval aansprakelijk worden gesteld of geacht worden een schadevergoeding te betalen.

De voltallige redactie van drieduizend onderschrijft dat zij geen enkele foto of tekst met racistische, haatdragende of door de Belgische wetgever verboden inhoud zal publiceren op haar website. Indien er twijfel bestaat over de inhoud of boodschap van een foto of tekst, kan u steeds de redactie hierover contacteren en kan zij achteraf beslissen de gewraakte foto of tekst te verwijderen wegens aanstootgevend.